Maksuttomat näytetunnit vko 5

Viikolla 5 tarjoamme kaksi maksutonta näytetuntia; Yin jooga ja Meditaatio. Varaa paikkasi näytetunneille varausjärjestelmän kautta.

Ke 31.1. klo 19:00 – Yin Jooga 60 min. Ohjaajana Annika.

Yin jooga on rauhallinen joogalaji, joka sopii kaikille. Harjoittelemme pysähtymistä, kehon ja mielen rentoutumista ja aitoa läsnäoloa. Yin täydentää muuta jooga harjoittelua tai treeniä, parantaa liikkuvuutta, aineenvaihduntaa ja usein myös unen laatua. Tunnilla käytämme apuvälineitä rentoutumiseen, esim. bolsteria tai blokkeja. Kaikki tarvittava löytyy salilta. 

Parhaimmillaan yin on myös meditatiivinen harjoitus, jolla voi vaikuttaa elämänlaatuun, kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tunnin taustalla soi musiikki, joka on räätälöity tunnin teemaan sopivaksi, ja joka voi auttaa päästämään irti ja rentoutumaan.

Su 4.2. klo 17:00 – Meditaatio 75 min. Ohjaajana Petra.

Meditaatiotunti sopii kaikille mielen hiljentämisestä, stressinhallinnasta ja rentoutumisesta kiinnostuneille. Tunnilla tehdään kevyitä valmistavia lämmittelyharjoituksia ja tutustutaan erilaisiin meditaatiotekniikoihin monipuolisesti.

Meditaation hyödyt keholle ja mielelle ovat kiistattomat, mutta usein kotona yksin tekeminen on haastavaa arjen kiireen keskellä. Meditaatiotunnilla yhdessä tehden keskittyminen ja rauhoittuminen on huomattavasti helpompaa ja ryhmän energia tukee harjoitusta.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *