Luova liike -työpajat

Luova Liike -työpajoissa liikutaan kehoa kuunnellen menevän musiikin inspiroimana. Työpajoissa hyödynnetään vaihtelevan musiikin ja liikkeen lisäksi kortteja, tanssia, hengitysharjoituksia sekä tuntoaistiin perustuvia harjoituksia. Välillä piirretään musiikin ja liikkeen luomaa tunnetta ja ajatusmaailmaa.

Työpajojen runko: lämmittely, kehonavaus, harjoitukset, vapaa tanssi sekä loppurentoutus. Työpajoissa liikutaan yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Tarkoituksena on yhdistää kehon kuuntelu, liike ja aito ilmaisu. Tilaa on myös jakamiselle ja toisten kuuntelulle. Musiikki ja vapaa liikkuminen saattavat herättää tunteita ja muistoja, joille annetaan tilaa liikkumisen, piirtämisen ja keskustelun muodossa, siinä määrin kuin itselle hyvältä tuntuu.

Luovan liikkeen työpajojen tavoitteena on, että tunnin jälkeen on hyvä olla, ja jokainen on saanut kokea läsnäoloa turvallisessa tilassa, oman vartalon, liikkeen ja itsensä kanssa. Luovan liikkeen ja tanssin on tutkittu vahvistavan itsetuntemusta ja itsetuntoa.

Luova liike -työpajoja ohjaa Angelica, yhteisöpedagogi ja AngeLight Creationin perustaja. Vapaa tanssi, luova liike ja kehoyhteysmeditaatiot ovat vapauttaneet hänet ahdistuneisuudesta. Sen myötä tilalle on tullut aidompaa olemisen tilaa. Näitä helposti lähestyttäviä kehoyhteyttä vahvistavia työkaluja hän haluaa jakaa eteenpäin myös muille.

Angelicalle aidot kohtaamiset ovat tärkeitä ja ohjaajana hän on kannustava ja tilaa antava. Hänelle tärkeintä on yhteyden vaaliminen, sekä kehon ja sydämen viisauden kuuntelu. Hän ammentaa työpajoissaan harjoituksia myötätunnon ja maanläheisyyden kautta.

Luova liike -työpajat perjantaisin klo 17.30-19.30.

Helmikuu

  • 16.2
  • 23.2

Maaliskuu

  • 8.3
  • 22.3

Huhtikuu

  • 5.4
  • 19.4

Työpajojen hinta 33 euroa.

Varaa itsellesi paikka täältä!

Lisätietoja Angelica / info@angelightcreations.com

Instagramista voit seurata lisää: angelightcreations

“Kehollisuus, luova liike ja hengitys musiikkiin yhdistettynä saavat aikaan sen, että mieliala kohenee, murheet unohtuvat hetkeksi ja lihasjännitys rentoutuu. Luova liike voi lisäksi parantaa kognitiivisia prosesseja, kuten muistia, ja keskittymistä tehtävästä toiseen.” Wisemotionin perustaja Hanna Poikonen 

Samankaltaiset artikkelit