Kasvojoogatyöpaja 19.5.

Onko toiveissasi virkeämpi ja raikkaampi ilme? Haluaisitko silottaa ja kaunistaa ihoasi ja löytää oman hehkusi?

Tervetuloa Reija Evan ohjaamaan kasvojoogatyöpajaan, jossa opimme kasvojoogan monista hyödyistä ja tekniikoista, joita voimme harjoittaa itse arjessa. Kasvojooga heleyttää ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää turvotusta. Kasvojoogan avulla voidaan myös parantaa keskittymiskykyä, rentouttaa ja vähentää esimerkiksi päätetyöskentelyn aiheuttamaa kuormitusta keholle.

Aiempaa osaamista kasvojoogasta ei tarvita. Työpaja sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat löytää itsehoitomenetelmän, jonka vaikutukset ulottuvat pintaa syvemmälle.

Työpaja

Työpajan alussa Ecoskinin Johanna ohjeistaa osallistujille kasvohoidon, jonka osallistujat tekevät itselleen. Ihonhoito tehdään Essen ja Ekopharman tuotteilla, jotka löytyvät paikan päältä. Samalla Johanna kertoo ihonhoidon perusteista ja luonnonkosmetiikasta.

Ihonhoidon jälkeen Reija Eva ohjaa noin kahden tunnin kasvojoogatyöpajan.

Työpajan päätteeksi on tarjolla teetä, ja pientä syömistä sekä osallistujille pieni lahjakassi.

Kouluttajasta

Reija Eva on sertifioitu kasvojoogaopettaja, kosmetologi, kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntija ja Estenomi-opiskelija. Kasvojoogaa hän on opettanut kahden vuoden ajan. Reijalla on yli kymmenen vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta eri tehtävistä ja tällä hetkellä hän opettaa myös kauneudenhoitolan opiskelijoita. Erilaiset hoitomenetelmät ja itsehoitotekniikat kiinnostavat Reijaa paljon ja hän opiskelee niistä jatkuvasti lisää.

Kasvojooga on Reijalle intohimo, jonka kautta hän on oppinut ymmärtämään entistä syvemmin, miksi mieli ja keho, iho mukaan lukien, toimivat parhaiten silloin, kun elämän kaikki osa-alueet ovat tasapainossa. Hän lähestyykin aihepiiriä kokonaisvaltaisesti. Kasvojoogassa ei voida harjoittaa ainoastaan kasvojen lihaksistoa, vaan jotta voidaan saavuttaa syvempiä, pysyvämpiä tuloksia, on keskityttävä kehoon ja mieleen kokonaisuutena.

Kasvojoogatyöpaja klo 14 – 16:30. Hinta 65 € (Hinta sisältää itse tehdyn, ohjatun kasvohoidon, kasvojoogatyöpajan, tarjoilut ja lahjakassin.)

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

Yhteistyössä:

www.evaverde.fi

www.ecoskin.fi

Samankaltaiset artikkelit