joogaterapiasta helpotusta kiputiloihin

Joogaterapia on kokonaisvaltainen itsehoitomenetelmä. Joogaterapialla voidaan helpottaa jännityksiä, stressiä, masennusta, ahdistusta, unettomuutta, kiputiloja, kohentaa kehon ryhtiä ja kannattelua, oppia ergonomista liikkumista sekä vapautunutta ja laadukasta hengitystä, lisätä tietoisuus ja läsnäolotaitoja ja syventää itsetuntemusta. 

Joogaterapia auttaa ennaltaehkäisemään ja hoitamaan kehon sekä mielen sairauksia, kuten erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia tai hengitysvaikeuksia. Päätavoitteena on oppia ymmärtämään ja oivaltamaan kehon, hengityksen, mielen ja tunnetilojen yhteys toisiinsa ja sitä kautta kokonaisvaltaisesti löytää keinoja parantaa omaa hyvinvointia. Sitä voidaan käyttää myös erilaisten sairauksien hoidon tukena. 

Ammattimainen Joogaterapia yhdistää tehokkaan perinteisen joogan näkökulman nykyaikaiseen lääke- ja liikuntatieteeseen.

Käytämme oire- ja ongelmakohtaista lähestymistapaa. Se mahdollistaa työskentelyn joogan keinoin erilaisten vaivojen ehkäisyssä ja terapiassa. Erilaisille sairauksille ja vaivoille annetaan hoitosuosituksia yleisten hoitoperiaatteiden lisäksi. Joogaterapia tarjoaa tietoa ja kokemusta käsitellä erilaisia vaivoja turvallisesti ja tehokkaasti joogan avulla. 

Joogaterapiassa olennaista on, että oppilas on itse motivoitunut käyttämään joogan keinoja hyvinvointinsa edistämiseksi. Joogaterapia sopii kaikille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta.

Terapeuttina toimii Joogaterapeutti, jooga- ja meditaatio-opettaja Emma Slow. Lisäksi Emma kouluttaa Samatva joogaohjaajia sekä Joogaterapeutteja. Joogaterapiaopintojen lisäksi Emmalla on taustalla myös fysioterapian opintoja. Emmalla on yli 20-vuoden kokemus joogasta ja 15- vuoden kokemus joogan opettamisesta, joista viimeiset 10 vuotta Emma on kouluttanut joogaopettajia ympäri Suomea ja maailmaa.

Ensimmäinen joogaterapia vastaanotto käynti sisältää tilanteen kartoituksen, haastattelun ja ongelmasta riippuen mahdolliset testit. Ensimmäiselle keralle varataan aikaa 1,5h. Ota yhteyttä sähköpostitse emmaslow1@gmail.com tai puhelimitse 0400660984 ennen ensimmäiselle vastaanotolle saapumista. 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *