Janne Kontalan Bandha ja pranayama -työpaja 29.3.24

”Prana viittaa kosmiseen energiaan, joka on vastuussa kaikesta universumissa tapahtuvasta liikkeestä. Prana mahdollistaa kaiken planeettojen ja tähtien liikkeistä silmien räpyttelyyn asti. Siksi ei ole mikään ihme, että joogateksteissä puhutaan paljon pranan merkityksestä. Yksi tapa hallita mieltä ja saada tietoisuus ylevöitymään on hallita tekniikat, jotka valjastavat pranan uskomattomat voimat käyttöön.”  Janne Kontala, Joogan sydän, kohti sisäistä harjoitusta

Työpajassa perehdytään siihen mitä bandhat ja pranayama ovat, miten niitä voi harjoitella ja miksi niitä olisi hyvä harjoitella ja huomioida omassa joogaharjoituksessaan. Aihetta lähestytään käytännönläheisesti asana- ja hengitysharjoituksissa. Perehdymme myös siihen mitä joogafilosofia aiheesta meille kertoo ja mitä erilaisilla bandha- ja pranayamaharjoituksilla on tarjottavaa joogan harjoittajalle. 

Työpaja sopii kaikkien joogan tyylisuuntien harjoittajille sekä joogasta kiinnostuneille osallistujille. 

Janne Kontala on opiskellut hathajoogaa, meditaatiota ja joogafilosofiaa 25 vuotta, sisältäen täyspäiväistä ashrama-opiskelua, joogaopettajakoulutuksia, sekä tohtorintutkinnon vertailevassa uskontotieteessä. Janne kouluttaa joogaopettajia Samatva joogaopettajakoulutuksissa, retriiteillä sekä työpajoissa ympäri Suomea sekä maailmalla. Kontala on yksi arvostetun joogalehti Anandan perustajista ja häneltä on julkaistu myös kolme kirjaa. Uusimpana vasta ilmestynyt Bhagavad Gita, johdatus joogan salaisuuteen. Muita kirjoja ovat kommentaari Patanjalin Joogasutrista sekä maailmallakin laajaa mielenkiintoa herättänyt kirja Joogan Sydän (Inner Yoga), jossa avataan lämpimän voimauttavalla tavalla sisäistä matkaa itsensä löytämiseen joogan avulla. 

Aikataulu perjanaina 29.3.

9-12 Asanatyöpaja
12-13.30 Lounastauko (lounas ei sisälly hintaan)
13.30-17 Teoriaa ja käytännön harjoituksia

Työpajan hinta 85€

Paikka: Joogatalli, Kirkkokatu 5 / Borgströmin tie sisäpiha. Salilla on kaikki tarvittavat joogavälineet. 

Lisätiedot: emmaslow1@gmail.com / 0400660984

Ilmoittaudu tästä!

Samankaltaiset artikkelit