Detox-joogatyöpaja 9.6.

Virkeyttä ja energiaa kesään!

Tervetuloa energisoivaan detox-workshopiin, josta saat vinkkejä hyvinvointisi tueksi ja tietoa siitä, miten voit itse toteuttaa tehokkaan detox-kuurin.

Workshop alkaa ravintoluennolla, jossa kerrotaan mitä detox on, miksi sitä pitäisi tehdä ja miten. Luennon jälkeen siirrymme 75 min ihanan energisoivan ja aineenvaihduntaa kiihdyttävän Detox-joogan pariin. 

Loppuun jää aikaa keskustelulle ja kysymyksille ja tarjolla on detoxiin soveltuva vihermehu ohjeen kera.

Ohjaaja

Workshopin ohjaa ravintovalmentaja ja joogaopettaja Minna-Maria Läntinen.

”Jooga on kuulunut elämääni jo useamman vuosikymmenen ajan”, Minna kertoo. ”Se on elämäntapa, joka kulkee mukanani luoden hyvää oloa ja tasapainoa, itsevarmuutta ja -tuntemusta. Se on tuonut sisäistä rauhaa ja keskittymistä. Oma joogapolkuni alkoi kauan sitten astangan parissa, josta matka on jatkunut uutta oppien ja luoden. Sekoitan mielelläni tunneilla joogan eri alalajeja saadakseni mielikuvituksellista ja mukaansatempaavaa flowta. Flow ja vinyasa-tuntien lisäksi opetan hot joogaa, yin sekä hathajoogaa. Tuntivalikoimiini kuuluu myös yin yang sekä power yoga tunnit. Olen myös hyvinvointiohjaaja ja ravintovalmentaja. Ohjaustyöni parhaita puolia on saada nähdä oppilaiden kipinän syttyminen joogan kokonaisvaltaisuuteen – että uskaltaa päästää irti suorittamisesta päästen flow tilaan, joka jatkuu myös maton ulkopuolella.”  

Detox-jooga workshop su 9.6.2024, klo 12-14. Hinta 50 €. (Hinta sisältää luennon, 75 min joogatunnin ja vihermehun.)

Varaa paikkasi tästä!

Samankaltaiset artikkelit