annamariyoga, Uuden Kuun workshop 9.5.

Uusi Kuu on toiveikasta uusien alkujen aikaa. Se on otollinen hetki kylvää siemen seuraavaa kuunkiertoa varten, ja luommekin workshopissa Sankalpan eli sydämen toiveen seuraavaa kuunkiertoa varten. 

Luvassa elämyksellinen YOUNIVERSE –harjoitus, jossa susinaisen myytti kuljettaa meidät keholliselle tutkimusmatkalle omaan itseen. Lopuksi rentoudumme ”joogin uneen” (jooga nidra) ja luomme Sankalpan. Työpaja ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

YOUNIVERSE –harjoitus torstaina 9.5. Klo 14-16

Harjoitus on Anna-Marin luoma elämyksellinen kehomatkakokonaisuus, jonka tarkoitus on vahvistaa yhteyttä itseen syvemmällä tasolla. Harjoituksessa arkkityyppiset tarinat, musiikki, jooga, somaattinen (eli kehollinen) liike, meditaatio ja kirjoittaminen kietoutuvat yhteen omintakeisella tavalla, avaten portteja kohti syvempää itsetuntemusta.

Mitä mukaan? Ota mukaan kirjoitusvälineet, villasukat ja rennot joogavaatteet. Paikan päältä löytyy joogamatot ja muut välineet.

Hinta: 29€/hlö. Hintaan kuuluu rentouttava öljy.

Ilmoittaudu työpajaan tästä!

Joogaopettajasta

Anna-Mari on Porvoossa asuva kokenut jooga– & meditaatio–opettaja jonka tausta on sukupuolentutkimuksessa ja sosiologiassa. Hänen opetustyyliään on kuvattu intuitiiviseksi, läsnäolevaksi ja sallivaksi. Hän rakastaa merta, musiikkia ja liikettä.

Anna-Mari järjestää jooga– & meditaatioretriittejä ja joogapurjehduksia vuosien kokemuksella. Tällä hetkellä hän opiskelee tarinoita ja niiden symboliikkaa, shamanistista astrologiaa ja traumasensitiivistä somaattista liikettä.

Annamariyogasta sanottua

”Opin retriitillä paljon uutta ja itselle tuoreesta näkökulmasta tulevaa naiseudesta, itsestä.”

”Sinun tapaaminen ja yinjoogan viikonloppu aukaisi mun kaikki silmät ja aistit.”

”Harjoitus oli aivan upea kokonaisuus! Kokonaisuudessa mieleenpainuvia elementtejä olivat; Annamariyogan taitava ohjaus, teeman kannattelu ammattitaitoisen hienovaraisesti, tyylikkäästi ja turvallisesti, tuntiin täydellisesti sopiva musiikki ja maagisen keskittynyt fiilis. Aivan ihanaa! Kiitos, kiitos, kiitos” 

”Tykkäsin aivan valtavasti Annamarin tyylistä ja siitä, kuinka hän yhdisti mytologisia tarinoita ja musiikkia tunteihin. Joogat, meditoinnit ja kirjoitusharjoitukset olivat loistavia, vaikka aluksi meditointi olikin vaikeaa, mutta loppua kohden se ehdottomasti helpotti.” 

”Kiitos niin voimauttavasta Surun rituaalista. Olin aivan poikki vasta kohdanneen surun vuoksi niin henkisesti ja ehkä hieman fyysisestikin ennen kuin aloitimme. Nyt jostain tuli käsittämättömiä voimia ja hymyä tähän hetkeen ja iltaan.”

Lisätietoja: 

Voit lukea Anna-Marin kirjoituksen sankalpasta täällä

annamariyoga.com

IG: @annamariyoga

Puutarhassa –meditaatioalbumi Spotifyssa (Annamariyoga)

Samankaltaiset artikkelit